Afbeelding2_aangepast

Overhandiging cheque Bloemfonteijn

Zaterdag 19 september reikten 2 oud directieleden van Van Doorn, Barend Bzn Van Doorn en Barend Hzn van Doorn een cheque van € 7.160,- uit aan Zorglandgoed Bloemfonteijn in Heesselt. Het geld was opgehaald op de afscheidsreceptie van beide oud directieleden in februari.

Feestelijke overhandiging cheque

Door Covid-19 was de overhandiging van de cheque een tijdje uitgesteld, maar uiteindelijk heeft Bloemfonteijn de cheque in ontvangst kunnen nemen. Na de overhandiging werd taart gegeten met de bewoners en was er een rondleiding buiten het gebouw door de mooi aangelegde buitenruimte. Natuurlijk alles in een coronaproof opstelling.

Afscheidscadeau

Barend en Barend zijn begin dit jaar met pensioen gegaan bij Van Doorn. Als afscheidscadeau vroegen ze de genodigden van hun afscheidsreceptie om een bijdrage voor Zorglandgoed Bloemfonteijn.

Warme relatie
De banden tussen Van Doorn en Zorglandgoed Bloemfonteijn zijn warm. We legden de buitenruimte aan van het zorglandgoed. Ook sponsorden wij in 2015 de aanschaf van de rolstoelbus en onderhouden wij de bus elk jaar in onze garage.