IMG_9954

Leeuwenstein Groep neemt nieuwe huisstijl in gebruik

Tijdens een kleine, maar feestelijke bijeenkomst nam de directie van Van Doorn vandaag haar nieuwe naam en huisstijl officieel in gebruik. De invoering van de nieuwe huisstijl gaat stapsgewijs. Vandaag worden de namen Leeuwenstein Groep en Van Doorn Geldermalsen vervangen door de naam Van Doorn. Later dit jaar zullen ook de bedrijfsnamen Signa Terra en Dover vervangen worden.

Eenheid

Met vijf verschillende bedrijven zorgt Van Doorn al ruim 55 jaar voor een duurzame, mooie en veilige buitenruimte. Samen bieden zij een breed pakket aan diensten op het gebied van infra, verkeer, groen en verduurzaming. Door onder 1 naam verder te gaan benadrukt Van Doorn de eenheid van het merk en de samenwerking en het vertrouwen tussen de onderliggende bedrijfseenheden.

Van Doorn vormt de buitenruimte

Van Doorn ontwerpt, vormt en onderhoudt terreinen, wegen en groenvoorzieningen. Binnen haar totaalpakket aan dienstverlening zoekt zij voor iedere vraag een passende oplossing. Of u nu zoekt naar snelle oplossingen voor de korte termijn, of duurzame oplossingen voor de lange termijn. Van Doorn staat voor u klaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week!

Over Van Doorn

De vijf bedrijfseenheden van Van Doorn zijn: Van Doorn Geldermalsen, Dover Verkeersmaatregelen, Signa Terra, Ecoleon en IMS. De eerste drie namen zullen dit jaar verdwijnen. De andere namen, Ecoleon en IMS, blijven (voorlopig) bestaan.

Van Doorn vormt de buitenruimte van morgen!