japan-725797_960_720

Leeuwenstein Groep neemt deel aan Vakbeurs Facilitair & Gebouw

Ook toe aan een buitenruimte scan? In de week van 23 t/m 25 januari 2019 neemt de Leeuwenstein Groep deel aan de Vakbeurs Facilitair & Gebouw bij de Jaarbeurs in Utrecht. U kunt ons vinden op stand G48. Deze beurs richt zich op alle aspecten rondom het vakgebied facilitair en gebouwbeheer voor de binnen- en buitenruimte van uw organisatie. Deze beurs zullen Signa Terra en Ecoleon, namens de Leeuwenstein groep gezamenlijk een stand bemannen.

Op onze stand G48 kunt u kennismaken met ons upcycling-project, waarbij wij praatpalen herbestemmen tot nieuwe producten, zoals de autolaad-praatpaal, de communicatie-praatpaal en de multimedia-praatpaal. Tevens is Mr. Fill, de slimme afvaloplossing deze dag aanwezig op stand.

Gratis buitenruimte scan voor bezoekers

Bezoekers van onze stand, die hun wensen voor hun buitenruimte kenbaar maken, krijgen een gratis ‘buitenruimte scan’. Met deze scan krijgt u snel inzichtelijk welke optimalisatiemogelijkheden er te behalen zijn en welke bijbehorende voordelen dit zich voor uw organisatie mee brengt.

Bent u niet in de gelegenheid om naar de beurs te komen, maar wel nieuwsgierig naar de buitenruimte scan? Neem dan contact met ons op via 0345-820 391.

“Mijn buitenterrein? Dat regelt Leeuwenstein!”

De Leeuwenstein Groep zorgt voor uw buitenruimte, dit doen we integraal met 5 gespecialiseerde bedrijven: Van Doorn Geldermalsen, Signa Terra, Dover Verkeer, IMS en Ecoleon. Wij versterken elkaar en werken toekomstgericht. Met onze assetmanagement-afdeling bieden wij uw organisatie een optimale balans tussen prestaties, kosten en risico’s.

Signa Terra is de groenspecialist in de breedste zin van het woord. Integraal groenonderhoud is een belangrijke tak binnen ons bedrijf, als onderdeel van de Leeuwenstein Groep ontzorgen wij Gemeenten, Provincies en het Rijk van deur tot deur. Onze hoveniers voorzien daarnaast in tuinadvies, tuinaanleg en tuinonderhoud voor bedrijven en particulieren. Samen met Ecoleon werken wij geregeld aan “groene” projecten voor de buitenruimte.

Ecoleon bedenkt duurzame oplossingen voor infrastructuur en bedrijfsterreinen en adviseert over de beste weg naar meer duurzaamheid en rendement. Onze adviseur op het gebied van duurzaamheid helpt klanten bij een passende keuze en realisatie van geschikte producten. Onze klanten zijn zowel bedrijven als overheden.