Feestlogo

Frans en Barend van Doorn BZN vieren 40 jarig dienstverband

2014-mei Doorn 50jr Jub 161 M. DuelFrans van Doorn en Barend van Doorn Bzn vierden op 3 september hun 40 jarig dienstverband bij de Leeuwenstein Groep. In de zomer van 1975 zijn zij begonnen bij de Gebr. Van Doorn Geldermalsen.

Frans, zoon van Arie, werd breed in gezet voor de Gebr. Van Doorn voornamelijk bij onderhoudswerken en aanlegwerken zoals grote rioolrenovaties. Als projectleider was hij één van de eerste die te maken kreeg met de nieuwste contractvormen van RWS op het project groenonderhoudsbestek district Haaglanden/Reeuwijk. Dat was in die tijd een enorme verandering.

In 1997 werd samen met Vermeulen Benthuizen Dover Verkeersmaatregelen op gezet. Deze samenwerking duurde drie jaar. Daarna heeft Frans, Dover zelfstandig voortgezet. Het Dover van vandaag is Frans van Doorn.

2014-mei Doorn 50jr Jub 295 M. DuelBarend van Doorn, zoon van Barend, werd zoals een ieder op dat moment, ingezet bij de algemene onderhoudswerkzaamheden in de regio Utrecht Oost. Hier heeft hij het vak geleerd en de eerste stappen richting het ondernemerschap gezet.

Barend zijn voorkeur ging uit naar groenwerkzaamheden en hij heeft zich in de loop van de jaren hier dan ook in ontwikkeld. Van uit Van Doorn heeft Barend Signa Terra opgericht en richting gegeven. Wij bedanken hem dan ook voor alle energie die hij er in steekt en de waardevolle kennis die hij in de loop van de jaren heeft overgedragen aan zijn medewerkers.

Gefeliciteerd met jullie jubileum!