Cheque-Ravestein-009-720x208

Dover Verkeer en Signa Terra schenken 7.100 euro

De directie van Dover Verkeer en Signa Terra hebben donderdag 23 september jl. een cheque ter waarde van 7.100 euro overhandigd aan de stichting ‘Vrienden van Ravestein’ ten Cheque Ravestein 057behoeve van de vergroting van het terras. Ravestein is een verzorgingstehuis in Geldermalsen.

De directeuren  Frans van Doorn (Dover) en Barend van Doorn Bzn (Signa Terra) vierden op 3 september hun 40 jarig dienstjubileum. In plaats van cadeaus vroegen zij een bijdrage aan het goede doel dat zij een warm hart toedragen. “We vinden als ondernemers dat we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid moeten nemen als een zorginstelling zoals Ravestein aangeeft de kwaliteit van hun zorg te willen verbeteren. We waren dan ook graag bereid om aan de wens van Ravestein te voldoen” spraken Frans en Barend van Doorn tijdens de overhandiging.

Beide directeuren hebben familieleden (gehad) die altijd met veel liefde verzorgd zijn in Ravestein. De heren vernamen van de heren Ton Buuron en Derk van den Haak, bestuursleden van de stichting “Vrienden van Ravestein’, dat de bewoners maar in beperkte aantallen naar buiten konden bij mooi weer. Het binnenterras was te smal.

Signa Terra heeft daarop een plan geschetst om het terras aan te passen zodat er meer bewoners met rolstoel of bed naar buiten kunnen als het weer het toelaat. De heren hebben na akkoord op het plan gelijk de daad bij het woord gevoegd. Het terras is inmiddels al gereed zodat de bewoners hebben kunnen genieten van de nazomer.