DSC_0108

De Leeuwenstein Groep huldigt groot aantal jubilarissen

GELDERMALSEN Eind oktober heeft de Leeuwenstein Groep uit Geldermalsen zijn jubilarissen in het zonnetje gezet. Ieder jaar organiseert het bedrijf een bijeenkomst waar collega’s en familieleden de jubilarissen kunnen feliciteren. Dit jaar ging het om wel dertien jubilarissen. 

Voor de directie van de Leeuwenstein Groep zijn de medewerkers een groot goed. Dat dit ook zo ervaren wordt door de medewerkers, blijkt wel uit het feit dat veel medewerkers relatief lang in dienst zijn. De 12 ½ jarige jubilarissen waren: Berthil van Doorn, Dennie van Os, Moniek Vermulst en Harm van der Leeden. De 25 jarige jubilarissen waren: Cees Schop, Petrus Sapia, Leen Veer, Jan Bleij en Erik van Doorn. Wel 40 jaar in dienst waren: Henk van Doorn, Cor van Verseveld, Paul Schimmel en Hans Hak.

Anno 2017 is het nog maar moeilijk voor te stellen dat de Leeuwenstein Groep in 1963 is opgericht door vijf broers die op hun fiets de opdrachten binnenhaalden. De Leeuwenstein Groep is uitgegroeid tot een innovatief familiebedrijf met ruim 280 medewerkers, een omzet van 65 miljoen en ongeveer 150 bedrijfsauto’s die heel Nederland doorkruisen

De Leeuwenstein Groep is gerenommeerd als het gaat om het aanleggen en onderhouden van de buitenruimte én het verzorgen van verkeersmaatregelen. Met vijf werkmaatschappijen biedt de Leeuwenstein Groep diensten aan op het gebied van infra (Van Doorn Geldermalsen B.V.), groenonderhoud (Signa Terra B.V.), verkeersmaatregelen (Dover B.V.), incident management (IMS B.V.) en verduurzaming van de buitenruimte Ecoleon B.V.).