HRM beleid

Of je nu jong bent of al wat ouder, man of vrouw, hoogopgeleid of meteen nadat je uit de schoolbanken kwam bent gaan werken, dat maakt voor ons niet uit. Bij de Leeuwenstein Groep geloven we namelijk dat iedereen die wil, een kans moet krijgen. Een kans om te werken, te leren en zo een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving.  Diegenen die tonen dat ze vooruit willen komen binnen ons bedrijf krijgen volop mogelijkheden om zich in de breedte en diepte te ontwikkelen.

Martina StoutMartina Stout – Administratief medewerker en Receptioniste bij Van Doorn: “Na mijn stage ben ik blijven werken bij Van Doorn. Via een werken en leren traject heb ik mijn MBO diploma niveau 3 gehaald en nu ben ik bezig met de opleiding Praktijkdiploma Boekhouding. Dat is zo fijn aan werken bij Van Doorn, je wordt gestimuleerd om nieuwe dingen te leren. Maar het fijnste vind ik dat ik me hier op mijn plaats voel, ik ga elke dag met plezier naar mijn werk.”

Johnny GijsenJohnny Gijsen – Assistent Uitvoerder bij Dover: “Het leukste van werken bij Dover vind ik de uitdaging die een 24-uurs bedrijf met zich meebrengt. Je kunt dag en nacht gebeld worden voor een calamiteit of om op een andere manier aan de verkeersveiligheid voor weggebruikers te werken. Voor mij persoonlijk zit de uitdaging in de groei die ik heb doorgemaakt. Ik ben van Medewerkers Verkeersmaatregelen naar Assistent uitvoerder opgeklommen en hoop binnenkort mijn opleiding tot Uitvoerder af te ronden. Ik ben er blij mee dat ik nu mijn kennis en ervaring kan delen met anderen.”

 

JJohn van Kranenburgohn van Kranenburg – Uitvoerder bij Van Doorn: “Als je hard werkt en veel eigen initiatief toont krijg je de ruimte om je te ontwikkelen bij Van Doorn. Ik ben hier begonnen als ‘Jan met de pet’ en inmiddels uitgegroeid tot uitvoerder op één van de grote onderhoudsprojecten. Ondanks dat mijn werk is veranderd in de loop der jaren is de fijne werksfeer van ‘jongens onder elkaar’ altijd hetzelfde gebleven.”

 

 

Berthil van DoornBerthil van Doorn –  Projectleider bij Van Doorn: “De dynamiek van het werken langs en aan de weg vind ik een van de mooiste dingen die er zijn. Dat en de afwisseling die het werk brengt. Bij de Reiniging hebben we vaak te maken met ad hoc werk waardoor je snel moet kunnen schakelen en improviseren om het werk op tijd en volgens onze hoge standaard gedaan te krijgen.  Gelukkig heeft ons familiebedrijf een grote groep enthousiaste mensen waar we op kunnen bouwen om dat voor elkaar te krijgen.”